Uw winkelmandje ( 0 ) € 0.00
  

BESTEL- EN LEVERINGSVOORWAARDEN

Er geldt geen minimumbedrag voor uw bestelling.

Voor verzending van uw bestelling binnen Nederland rekenen wij 7,50 verzendkosten.

Bestellingen boven de € 150,- worden gratis verzonden binnen Nederland.

Mits voorradig worden producten binnen 2-3 werkdagen na ontvangst van uw betaling geleverd.

Producten mogen tot 8 dagen na ontvangst worden geretourneerd. Mits ongeopend en onbeschadigd geretourneerd, vergoeden wij de aanschafwaarde van het product.

Veilig betalen
De betalingsgegevens die u doorgeeft om de feitelijke betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door Praktijk BCE worden gelezen of anderszins worden achterhaald. Onderstaande uitleg geeft stapsgewijs aan hoe het betalingstraject verloopt.

Betalingstraject
U heeft uw keuze gemaakt voor een bepaald artikel op onze site en u heeft uw adres- en bezorggegevens ingevuld. Op uw beeldscherm verschijnt het betaalscherm met de verschillende betalingsmogelijkheden. Hieruit kies u de gewenste betaalwijze:

A. Direct betalen Indien u kiest voor een online betaalmethode, is bij een succesvolle verwerking uw betaling direct bij ons binnen en kunnen wij uw order meteen in behandeling nemen.
- iDEAL, online betalen via Postbank, Rabobank en ABN AMRO (Nederland)

B. Offline betalen Bij een offline betaalmethode kan het enige werkdagen duren voordat wij uw betaling ontvangen.

Orderbevestiging per e-mail
Elke afgeronde bestelopdracht wordt uiteindelijk per e-mail bevestigd met een orderbevestiging. Het is dus belangrijk dat u uw e-mailadres correct op de website invult!